Szerszám partner Szerszám webáruház   8000 Székesfehérvár, Palotai út 62.   +3630 89 59 318   h-p: 7-16   szerszampartner@gmail.com
szerszampartner.hu


   Kollégáinkkal 2009 óta foglalkozunk szerszámgép bérbe adással, valamint kereskedelemmel.
Mindennapi munkánk során tapasztalatot szereztünk a piac szegmeseiben megtalálható kínálatról.
Gyakran találkozunk olyan megkereséssel hogy ajánljunk ipari gépet, de ez a meghatározás manapság már nem igazán körülírható.
Számos brand a kezdeti gyártásban ipari gépként volt jelen a piacon, mivel megközelítőleg a kilencvenes évekig nem nagyon beszélhettünk hobbi kategóriáról. 
Mostanra átformálódott a gyártás, melynek jellemzően Kína említhető központként.
Azonban számos ismert márka hagyta meg az anyaországban bizonyos termékeinek gyártását, így nem ritka például hogy  Makita eszközök  "Made in Japan" megjelöléssel kerülnek piacra.

Ha szerszámgep vásárlását tervezi, és nem tudja hogy milyen termék mellett döntsön akkor az alábbi lehetőségeket kínáljuk:
-Személyes vagy telefonos megkeresés mellett, segítünk információt adni hogy Önnek a szükséges feladatra milyen kategóriájú eszköz javasolt.
-Ha személyesen ellátogat hozzánk, alkalma nyílik a raktáron lévő gépek megtekintésére.
-Opcióként ha bérleti kínálatunkban szerepel az Ön által választott eszköz, lehetősége van azt kikölcsönözni tőlünk, melyre többféle tarifarendszert alakítottunk ki.
-Továbbá ha szükséges, segítséget nyújtunk a kibővített regisztráció elvégzésében.

Bízunk benne hogy hamarosan Önnel is találkozunk!

 

Kérdésével írásban a nap 24 órájában megkereshet minket:

Kérjük fogadd el az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, hogy válaszolni tudjunk neked!
* Kitöltése nélkül nem tudunk válaszolni!

 

 

Szerszám partner Szerszám webáruház 2012-2023   8000 Székesfehérvár, Palotai út 62.   +3630 89 59 318   h-p: 7-16   Adószám: 68674580-2-27   Gépkölcsönzés