Szerszámkereskedés - Fehérvár
Fehérgép szerszámkereskedés
Szerszámkereskedés Székesfehérvár


Vásárlási tájékoztató

Cégadatok:

Cégnév: Kovács Gergely E.V. (továbbiakban eladó)
Székhely: 8000- Székesfehérvár Palotai út 62.
Adószám: 68674580-2-27
Cégjegyzék száma: 52-08-6102

Jogi nyilatkozat:

A szerződés létrejötte és formája
A szerződés a vállalkozó honlapján található értékesítési weboldalról a termékek alatt látható megrendelőlap kitöltésével és elektronikus visszaküldésével jön létre. A szerződést a felek írásban megkötöttnek tekintik.
A szerződés alapiratai: A jelen általános szerződési feltételek, számla, csomag átvételéről szóló igazolás. A szerződés nyelve : magyar. A számla átvétele egyben az írásba foglalt szerződés átvételének is minősül.

Általános információk:

Az oldalon elektromos és benzinmotoros szerszámgépeket, valamint hobby illetve ipari munkához szükséges eszközöket,kiegészítőket kínálunk. A termékleírásban feltüntetett képek és technikai adatok minden esetben a gyártó cégtől származnak így azokkal kapcsolatban felelősséget nem tudunk vállalni.

A termékeket felhasználási terület szerint csoportosítottuk. Ha konkrét terméket keres, kérjük használja a keresés funkciót az oldal jobb felső szélén.

A termék kiszállítását igyekszünk a lehető legrövidebb időtartamra csökkenteni. Tőlünk kívülálló okok miatt azonban ezek eltérhetnek.(Pl: ideiglenes készlethiány; kedvezőtlen időjárási viszonyok)


1. Adatkezelés, regisztráció

A weboldalon történő rendelés leadásához nem szükséges előzetes regisztráció, illetve regisztrációra az oldalon nincs lehetőség. Adatait csupán a rendelés megkezdésekor szükséges megadnia,kizárólag a szállítás lebonyolításához a kívánt termék kiválasztását követően. Az eladó nyilatkozik, hogy adatait bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja ki, azok kampánycélból nem kerülnek felhasználásra.

2. Átvételi lehetőségek

Az alábbi lehetőségeket kínáljuk, hogy Ön minél kényelmesebben juthasson hozzá a kiválasztott termékhez.
a, Sprinter futárszolgálatán keresztül az Ön által megadott címen. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik (pl. munkahely).
b, Személyes átvétel az Ön által kiválasztott üzletünkben. (címek az 5. pontban találhatók)

3.Fizetési módok, díjak és kiszállítás

A termék árát minden esetben feltüntetjük a termékelírásban melyek tartalmazzák a törvényben előírt általános forgalmi adót!

Az utánvétes kiszállítás díja 1575.-Ft + áfa (bruttó 2000.-Ft) kivétel ez alól a "díjmentes kiszállítás" megjelölésű termékek.
A szállítást minden esetben a Sprinter futárszolgálat végzni.
A kiszállítás a megrendeléstől számított 1-10 munkanapon belül történik.

A következő lehetséges fizetési módokat kínáljuk:

a, Utánvétes kiszállítás:
     Készpénzben történő fizetés a csomagot kiszállító Sprinter futárszolgálat munkatársának.

b, Előreutalással:
     Fizetés bankszámlára, előreutalással, így a csomag átvételekor már nem kell fizetni

c, Személyes átvétel:
     Készpénzben történő fizetés és átvétel az Ön által megadott üzletünkben.

5.Személyes átvétel és rendelés

Lehetősége van személyesen (szóban) is leadni rendelését, illetve átvenni a megrendelt terméket az alábbi címeken hétköznap 7-12 óra illetve13-16 óra között:

  • 8000-Székesfehérvár, Palotai út 62.6. Garancia

A termék garanciális időtartamát minden esetben feltüntetjük a termékleírásban, melyet a számla kiállításától számítunk. A termék garanciális érvényesítése történhet az üzletben , vagy az importőrnél.

7. Elállási jog

Ön a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg internetes vásárlás esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatja. A termék átvételétől az igénybevételére vonatkozó szerződés megkötésétől számított 8 munkanapon (nem naptári nap!) belül élhet elállási jogával. Az általános szabályok szerint a 8 munkanapos határidőbe a termék átvételének, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötés napja nem számít bele.

Felhívjuk szíves figyelmét hogy az internetes vásárlási rendelettel kapcsolatos aktuális információkról a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapján olvashat bővebben. www.nfh.hu


Amennyiben további kérdése merülne fel keresse vevőszolgálatunkat:

Címünk:
8000-Székesfehérvár Palotai út 62. (hétköznap 07-16 óra között)

Telefonszámunk: (06)30/89-59-318 (hétköznap 07-16 óra között)

E-mail: fehergep@gmail.com